Jobba hos oss

Under Ytan Dyk & Inspektion söker Dykare till Trollhättan

Har du jobbat ett tag som anläggningsdykare och trivs med jobbet, men vill ändå pröva något nytt?
Varför inte ta steget och bli inspektionsdykare istället.
Vi vill utöka vår personalstyrka och söker därför en ny medarbetare med erfarenhet från branschen som vill utveckla sig inom inspektionsteknik till Trollhättan.

Har du jobbat som anläggningsdykare några år och tröttnat på att krypa omkring i leriga spontgropar utan att se dagsljus på flera månader, bo i husvagn och käka Skogaholmslimpa till lunch. Du kanske som oss tycker att dykning helst inte skall utföras på helger och nätter och absolut inte när snön ligger djup och isen ställer till problem. Under vinterperioden ges istället tillfälle att utveckla och underhålla all utrustning tillika kropp och själ.

Vi söker därför dig som känner att du trivs som dykare, men kanske inte vill dyka hela tiden, som är praktiskt lagd, som har en förståelse för de nedbrytningsmekanismer som orsakar skador på anläggningar i marina miljöer, som har varit med och byggt och reparerat konstruktioner men som nu vill ta ett steg framåt och tala om för andra vad som är fel istället för att åtgärda felen själv.

Under Ytan är ett specialistföretag som i huvudsak sysslar med inspektion och provtagningar. Vi inspekterar normalt mellan 500 – 700 objekt om året, ett objekt kan vara en rörbro eller en 500 meter lång kaj eller en kraftverksdamm. Vi jobbar efter väl fastlagda rutiner och med utrustning som är byggd för ändamålet. Vi utför även i mindre omfattning servicearbeten på då framförallt kraftstationerna i Göta Älv.

Tjänsten innebär:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inspektionsuppdrag och i mindre omfattning servicearbeten som utförs över stora delar av vårt avlånga land. Utöver fältarbete så är vårt önskemål att du även kan uttrycka dig bra i text och skriva rapporter som kan användas av våra kunder för att bedöma konstruktioners tillstånd.
Arbete i trafikverkets databas BaTMan kommer vara en naturlig del av dina arbetsuppgifter.

Din profil:

  • Yrkesdykarcertifikat B samt godkänd dykläkarundersökning
  • Erfarenhet från Anläggningsdykeri
  • B-körkort
  • Intresse av att i skriftlig form, på svenska, beskriva byggnadsverk.

Du bör vara flexibel och gilla ett omväxlande arbete med snabba förändringar. Då uppdragens karaktär varierar kommer man behöva var lösningsorienterad utan att tulla på säkerheten och gilla att jobba i ett sammansvetsat arbetslag i en liten organisation med snabba beslutsvägar.

BE-körkort, fallenhet för att uttrycka sig i text samt BaTMan inspektionskurs med erfarenhet av registrering i BaTMan är meriterande.

Varför Under Ytan Dyk & Inspektion

Vi är en liten organisation med tre delägare och 1-2 anställda där alla är lika viktiga kuggar för att leverera förväntade resultat till våra kunder. Det lilla företagsformatet ställer stora krav, men skapar samtidigt förutsättningar för varje individ att kunna vara med och utveckla företaget och vårt sätt att utföra uppdragen. Är du rätt person kommer även möjlighet till framtida delägarskap i företaget kunna erbjudas.

Då vi oftast befinner oss på resande fot prioriterar vi bra hotell och bra service. När vi är ute på våra inspektionsuppdrag föredrar vi att jobba mån-tors, och då vi inte har någon jourverksamhet är helgjobb sällsynta undantag. Vi värnar om våra anställda.

Ansökan

Ansökan skickas tillsammans med CV till info@underytandyk.se