Jobba hos oss

Under Ytan Dyk & Inspektion söker Dykare till Trollhättan

Då vår medarbetare går vidare till nya utmaningar söker vi nu ersättare till vårt företag.

Tjänsten innebär:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inspektionsuppdrag och i mindre omfattning servicearbeten som utförs över stora delar av vårt avlånga land. Utöver fältarbete så är vårt önskemål att du även kan uttrycka dig bra i text och skriva rapporter som kan användas av våra kunder för att bedöma konstruktioners tillstånd.
Arbete i trafikverkets databas BaTMan kommer vara en naturlig del av dina arbetsuppgifter.

Din profil:

  • Yrkesdykarcertifikat B samt godkänd dykläkarundersökning.
  • Erfarenhet från inspektion av byggnadsverk under vatten.
  • B-körkort

Du bör vara flexibel och gilla ett omväxlande arbete med snabba förändringar. Då uppdragens karaktär varierar kommer man behöva var lösningsorienterad utan att tulla på säkerheten och gilla att jobba i ett sammansvetsat arbetslag i en liten organisation med snabba beslutsvägar.

BE-körkort, fallenhet för att uttrycka sig i text samt BaTMan inspektionskurs med erfarenhet av registrering i BaTMan är meriterande.

Varför Under Ytan Dyk & Inspektion

Vi är en liten organisation med tre delägare och 1-2 anställda där alla är lika viktiga kuggar för att leverera förväntade resultat till våra kunder.
Det lilla företagsformatet ställer stora krav, men skapar samtidigt förutsättningar för varje individ att kunna vara med och utveckla företaget och vårt sätt att utföra uppdragen.
Då vi oftast befinner oss på resande fot prioriterar vi bra hotell och bra service.
När vi är ute på våra inspektionsuppdrag föredrar vi att jobba mån-tors, och då vi inte har någon jourverksamhet är helgjobb sällsynta undantag. Vi värnar om våra anställda.

Ansökan

Ansökan skickas tillsammans med CV till info@underytandyk.se