Jobba hos oss

Är du sugen på nya utmaningar? 
Under Ytan söker en ny medarbetare!

Under Ytan Dyk & Inspektion AB är ett specialistföretag baserat i Trollhättan som nästan uteslutande arbetar med inspektionsuppdrag på i första hand infrastruktur såsom broar och kajer men även dammar och andra vattennära konstruktioner samt i mindre omfattning även fartygsinspektioner.

Våra arbetsområden är lokaliserade i hela Sverige så arbetet innebär periodvis mycket resande under högsäsong, medan lågsäsong ägnas åt underhållsarbeten, utbildning, förberedelser och återhämtning.
Vi är för närvarande sex medarbetare.

Vem söker vi?

Vi söker en driven stabil person som naturligtvis är certifierad yrkesdykare.
Med tanke på arbetets art, dvs tillståndsbedömning av byggnadsverk, så bör du ha byggnadsteknisk bakgrund, antingen i form av teoretiska studier och/eller genom praktisk erfarenhet inom byggnation eller anläggningsdykeri.
Vi arbetar mycket mot statliga myndigheter och kommuner vilket innebär att tjänsten även innefattar rapportskrivning. Vi beskriver konstruktionernas status och uppbyggnad och därför ser vi att du kan utrycka dig väl på svenska i tal och text och är införstådd med att arbetet innebär en del skrivbordsarbete.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder fast månadslön och bra traktamenten.
En stimulerande miljö där vi hjälps åt att utvecklas och där alla tar ansvar för framdriften.
Vi har korta beslutsvägar och högt i tak samt uppskattar egna initiativ och idéer.
Vi jobbar också gradvis men att gå över till 4 personers dyklag i enlighet med branschens skärpta krav, vilket vi hoppas vara fullt implementerat till 2025 års säsong.

Känner du dig sugen på att höra mer, tveka inte att anmäla ditt intresse på: info@underytandyk.se